Rado Captain Cook High-Tech Ceramic Driver

R32127152 | 43mm automata, Kerámia tok Titán kerámia csat

Férfi órák luxus órák luxus karórák webshopja Rado Captain Cook High-Tech Ceramic Driver 43mm automata, Kerámia tok Titán kerámia csat.

Termékkód R32127152
Rado
Az üzletben raktáron van
i

Az áru valamelyik partner kereskedőnknél van. Azt közvetlenül az üzletben átveheti, kiküldetheti postai úton, vagy más üzletbe is átszállíttathatja.

Ingyenes szállítás
i
Magyarország területére a szállítás ingyenes.
Biztosítás
i
A szállítási díj magába foglalja az adott áru szállítás során bekövetkező sérülésére vagy eltulajdonítására vonatkozó teljes értékű biztosítását.
1.598.000 Ft.
Újdonság

Paraméterek

Óra típusa karóra
Számlap típusa analóg
Szerkezet típusa mechanikus óra automata felhúzással
Tok formája kerek
Tok átmérője 43 mm
Szíj színe fekete
Számlap színe fekete
COSC tanúsítvány nem
Üveg zafír, fényvisszaverő réteggel
Tok anyaga kerámia
Szíj anyaga kerámia, titán
Funkciók naptár, lumineszcencia
Vízállóság 300 m
Tok színe fekete

Leírás

A Captain Cook High-Tech Ceramic Diver óra 300 m-ig vízálló.Az ISO 6425 tanúsítvánnyal rendelkező búváróra mutatói és indexei SuperLuminova® bevonattal vannak ellátva, hogy a fekete lakkozott és polírozott számlapon kiváló láthatóságot biztosítsanak. A 43 mm-es monoblokk tok matt fekete high-tech kerámiából készült, míg a forgó lünetta edzett, polírozott rozsdamentes acélból készült. Belsejében a Rado R763 automata óramű meghaladja a szabványos pontossági tesztek követelményeit 3-5 pozícióban, és 80 óra járástartalékot kínál. Ez a modell polírozott, fekete, high-tech kerámia szíjjal érkezik. Bármi legyen is a felfedezésének területe, a Captain Cook High-Tech Ceramic Diver megbízható és szilárd partner lesz az Ön oldalán az elkövetkező években.

Rado márka

Az „Ahogy elképzeljük, úgy elkészítjük“ mottó a svájci RADO cég modelljeinek tervezése során alapkő volt.

Az első kollekció a múlt század 50-es éveiben hagyta el a vállalat kapuit. A társaság, megalakulásától kezdve irányította figyelmét az ellenálló, jó minőségű, high-tech kerámiából készült modellekre. Olyan anyag ez, melynek a piacon nincs párja. Erősen ellenáll a karcolásoknak, teljesen kiküszöböli az allergiák esélyét, nem hűt és viszonylag repedésálló is.

A mérnökök fáradhatatlanul keresték azt a módszert, hogyan lehetne a kerámián javítani, fő tulajdonságát, a szilárdságát megőrizve az acélhoz hasonló ellenállóképességet kialakítani. Ennek az igazán nehéz folyamatnak az eredménye a HARDMETAL nevű anyag. Nemsokra rá következett a CERAMOSTTM, a hight-tech kerámia és a fém ötvözete, amely kölcsönözte az óráknak a mindennapi használathoz szükséges ellenállóképességet és szilárdságot. a következő fejlődési fokozat a Plasma High-Tech kerámia volt, amely felmelegítve 20 000 fokra, fehérről fényezett acél színűre változott - egy spetka fém hozzáadása nélkül.

2002-ben mutatták be a legendás RADO V10K 10 000 Vickers fok szilárdságú modellt. Mindeddig a világ legkeményebb foglalatú órája ez.

A RADO különleges dizájnjának és svájci minőségének világszerte nagyszámú szerelmese van. Ha tehát karcolásmentes órára vágyik vagy allergiás a fémre - a RADO Önnek való.

Kérdésem van

Itt megvásárolható

Watch de Luxe - Andrássy
1061 Budapest, Andrássy út 9

+36703332387
wdl@wdl.hu
Mo-Fr 10.00 – 18.00
Sa 11.00 – 17.00
Su closed

Kérdése van? Hívjon

+36 70 381 0905
Szerviz ügyben +36 1 411 0429 . Hétfőtől péntekig 10.00 - 17.00