Watch de Luxe, Webshop +36 70 381 0905 • Watch de Luxe, Andrássy+36 1 411 0430
Watch de Luxe, Aréna Mall +36 70 938 3061 • Watch de Luxe, Westend +36 70 938 3071
TAG Heuer Boutique +36 70 938 3062
0
HU EN DE
Kosár

A kosara még üres

NORQAIN PEZSGŐS NAPOK
Júliustól egész nyáron minden
csütörtökön, és pénteken.
A Watch de Luxe  Aréna Plázában

A világ órapiacának néhány éve felragyogott új csillaga egy igazi all-star csapat tulajdonában lévő, teljesen független svájci óragyártó vállalat, a Norqain. A cégalapító és az ügyvezető apa-fiú páros mellett (kik több mint 45 éves tapasztalattal rendelkeznek a szakmában)

a márka első számú nagykövete Dean Schneider, aki 2017-ben mindent feladva Dél-Afrikába költözött, ahol vadrezervátumot  és állatrehabilitációs k özpontot hozott létre, amivel a Norqain mottójának  megtestesítője is:  „Your life, your way!” Tudása, óraipari tapasztalata okán azonban még fontosabb, hogy a tulajdonosok között találjuk Ted Schneidert is, aki a néhány éve még egyedüli tulajdonosa volt a Breitling cégnek.

 

 

Leegyszerűsítés talán azt mondani, hogy Schneider a Breitlingről Norqainre váltott, pedig így is fel lehetne fogni ezt, különösen, mert tavaly nagyon hasonló dolog történt, amikor az Omegát, a Blancpaint, majd a Hublot-t is a csillagokba repítő, legendás Jean-Claude Biver is csatlakozott a Norqain csapatához.
 
Érdemes megjegyezni, hogy kizárólag mechanikus automata karórák kerülnek ki a Nidauban,  a svájci óraipar szívében található Norqain műhelyekből, ahol minden modell kézzel, a részletekre való feltétlen gondoskodással készül! Úgy tartja a mondás, hogy biztos nyerőre nem illik fogadni, de mi mégis a Norqainre tesszük
a tétünket!

 

 

ISMERD MEG  A NORQAIN MÁRKÁT


 ADVENTURE

 

Az Adventure termékcsalád a természet játszóterének - az ösvények, a csúcsok és a dagályok - felfedezésének és meghódításának izgalmát testesíti meg. Ezeknek a nagy teljesítményű óráknak a robusztussága felkészíti őket arra, amit a természet az Ön útjába sodor. A jellegzetes NORQAIN számlapminta, a forgatható lünetta és az egyedülállóan robusztus szerkezet teszi a NORQAIN Adventure időmérőket egy életen át tartó kalandos pillanatokra alkalmassá. Az Adventure kollekció erős karakterrel rendelkezik, amely a sportos mindeneseknek szól, akik mindig új kihívásokat keresnek.

MegnézemINDEPENDENCE

 

A Függetlenség család a váratlan dolgokhoz szükséges bátorságból merít ihletet. Szenvedélyünk ketyeg minden egyes exkluzív, innovatív, ultrarobusztus Independence időmérőnkben. Ezeket az órákat a felfedezőknek terveztük, akik a "saját életem, saját utam" ethoszban érzik magukat a legjobban otthon, miközben magabiztosan követik szenvedélyüket.

MegnézemFREEDOM

A Freedom kollekció erősen kötődik a szabad természet megbecsüléséhez, amely generációkon átível. A Freedom órák vintage ihletésű dizájnja domború zafírüveggel, az egyedi "NORQAIN öltésekkel" ellátott vintage szíjakkal és a 60-as évek esztétikáját idéző gyönyörű számlapokkal rendelkezik. A NORQAIN Freedom család a vándorok és felfedezők számára készült, akik élvezik a természet szabadságát.

Megnézem

Kérdése van? Hívjon

+36 70 381 0905
Szerviz ügyben +36 1 411 0429 . Hétfőtől péntekig 10.00 - 17.00