Watch de Luxe, Webshop +36 70 381 0905 • Watch de Luxe, Andrássy+36 1 411 0430
Watch de Luxe, Aréna Mall +36 70 938 3061 • Watch de Luxe, Westend +36 70 938 3071
TAG Heuer Boutique +36 70 938 3062
0
HU EN DE
Kosár

A kosara még üres

A 7 LEGJOBB NŐI ÓRA 2024-RE

02/08/24

A férfiaknak szóló szubjektív ajánlásunk mellett a hölgyeket is szeretnénk segíteni néhány ötlettel. Az utóbbi hónapokban megjelent közép- és felsőkategóriás óramárkák kínálatából választottunk ki hetet, amelyekkel az előttünk álló évnek magabiztosan ragyogva vághatunk neki.

Rado Centrix Automatic Diamonds

Modellszám: R30019744

A közkedvelt Centrix szériát nemcsak technikailag, hanem esztétikailag is átdolgozta a svájci óragyártó. A módosított modell lekerekített zafírkristály óraüveget kapott, amely egészen az ívelt tok pereméig ér, és egybeolvad a domború zafírkristály peremével.

Az ikonikus időmérő általános megjelenését teljessé teszik a tok formájához igazított csatot tartó fülek, valamint a rózsaarany színű PVD-bevonattal ellátott rozsdamentes acél fémcsat, amelynek középső csatszemei fehér high-tech kerámiából készültek.

A 30,5 mm átmérőjű óratok belsejében a hárommutatós, elem nélküli, tisztán mechanikus működésű R763 szerkezet meghaladja a szabványos pontossági tesztek követelményeit, köszönhetően a mágneses mezőnek ellenálló Nivachron™ hajszálrugónak. Ez fokozott megbízhatóságot és pontosságot biztosít. Az óra 50 m-ig vízálló, és 80 óra járástartalékot kínál.

TAG Heuer Heuer Carrera Date

Modellszám: WBN2313.BA0001

E jellegzetes TAG Heuer Carrera büszke és ragyogó rózsaszín számlapja összetéveszthetetlen. Ez a merész és minden kihívásra kész, feltűnő acélóra megmutatja a személyiségét annak, aki viselni meri. A céltudatosság jelképe.

A számlap síkjából kiemelkedő rakott indexek acélos csillogása, és a sötétben világító fehér Super-LumiNova® lakkozás remek kontrasztot biztosít a háttér élénk rózsaszínével. Az elkeskenyedő H alakú szemekből összeállított fémcsat a megbízhatóság és kényelem kombinációját nyújtja.

Mido Rainflower Blossom

Modellszám: M043.236.11.101.00

A számlap és óraszerkezet egyes elemeit díszes alakzatokban kivágó megjelenés régóta hódít az óragyártásban. A csontvázasításnak nevezett megoldás első alkalommal jelenik meg a Mido kifejezetten nőknek szánt kollekciójában. Az új és merész Rainflower Blossom finom vonalakkal rendelkezik, amelyeket a szingapúri kortárs ArtScience Múzeum lótuszvirág formája ihletett.

A fehér gyöngyházból készített számlap közepén kifejezetten nőies szirmok fonódnak össze. Az áttört virágminta közepén a Caliber 80 elnevezésű, legújabb generációs automata szerkezet csodálható meg, amelynek egyes elemeit csiszolással és véséssel tovább díszítettek. A Mido Rainflower Blossom arra invitálja viselőjét, hogy magabiztos eleganciával szemlélje az idő múlását.

Longines La Grande Classique de Longines

Modellszám: L4.512.4.87.0

Az 1992-ben elindított La Grande Classique de Longines nagy szerepet játszott a szárnyas homokóra márka hírnevének megalapozásában. Az időtlen stílus vonzerejét árasztó széria a Longines klasszikus eleganciájának és időtlen kialakításának szimbóluma. Kiemelkedik a teljes kollekcióból karcsú vonalvezetésével és a változatok széles palettájával.

 

Montblanc Bohème Day & Night

Modellszám: MB119936

A Bohème a Montblanc első számú női termékcsaládja, amely az órakészítés legnemesebb és legfinomabb megoldásait mutatja be. A széria az egyszerű kezelhetőséget ötvözi az időtlen dizájnnal, miközben egyedi funkciókkal van ellátva korunk független női számára.

Tudor Black Bay 31

Modellszám: m79600-0004

Az első női TUDOR órák az 1930-as évek elején jelentek meg. A TUDOR akkori női óráinak esztétikája összhangban volt a kor divatjával: Art Deco stílusú, téglalap, hordó vagy ferde oldalú tokkal.

Az ékszer és az időmérő határán a márka női karórái kecsességükkel és megbízhatóságukkal tűntek ki. A TUDOR alapítójának, Hans Wilsdorfnak az volt az elképzelése, hogy a hölgyek számára olyan karórát kínáljon, amely ugyanolyan megbízható, mint első márkája, a Rolex, de elérhetőbb áron.

 

2022-ben a TUDOR bevezette a Black Bay termékcsalád új változatát kéttónusú acélból és sárgaaranyból, fix lünettával. A Black Bay 31 modellek egyedi szépséget hoznak a Black Bay vonalba. A polírozott, ívelt tokjaik olyan esztétikai nyelvezetet használnak, amely kissé eltér a márka ikonikus műszeróra-kinézetétől, hogy egy finom megjelenésű, sokoldalú, sikkes stílust képviselhessen.

 

Norqain Adventure Sport 37mm

Modellszám: N1800C89A/W181

Az Adventure termékcsalád a természet hatalmas játszóterének – a hegyi ösvényeknek és csúcsoknak, tengerpartoknak és hullámoknak - a felfedezését és a meghódítás izgalmát testesíti meg. Az egyedi NORQAIN logót, amely két szembe állított N betűből áll, a svájci hegyek ihlették.

A 37 milliméter átmérőjű 316L típusú rozsdamentes acélból készült óratok tetején mindkét oldalán tükröződésmentes bevonattal ellátott zafírkristály üveget találunk. Az elforgatható lünetta közepére fehér kerámiabetét került. A mechanikus szerkezet 41 óra járástartalékot biztosít.

Luczay Szabolcs

 

Vissza a főoldalra       Vissza a cikk elejére. 

Kérdése van? Hívjon

+36 70 381 0905
Szerviz ügyben +36 1 411 0429 . Hétfőtől péntekig 10.00 - 17.00