Watch de Luxe, Webshop +36 70 381 0905 • Watch de Luxe, Andrássy+36 1 411 0430
Watch de Luxe, Aréna Mall +36 70 938 3061 • Watch de Luxe, Westend +36 70 938 3071
TAG Heuer Boutique +36 70 938 3062
0
HU EN DE
Kosár

A kosara még üres

AZ OLVASÁS SZEXI. A TÁSKA EXTREME

09/11/23

A Montblanc még a múlt század legelején robbant be a köztudatba megbízható és rendkívül igényes töltőtollaival. Azóta a luxustermékek széles palettáját kínálja, egyáltalán nem hivalkodóan, inkább magas fokú kézműves szaktudásra alapozva, a felhasznált alapanyagokat és technológiákat szem előtt tartva. Az Extreme 3.0 névre keresztelt táska kollekciót a New York Public Library olvasótermeiben mutatták be.

A Holnapután című filmben a főhősök menedéket keresnek a városra törő cunami elől, és a New York-i Közkönyvtár masszív falai mögött rejtőznek el. Hamar kiderül, hogy a könyvek másra is jók, mint befűteni velük a hatalmas kandallókban. már órákról beszélünk).

A Montblanc története szorosan egybefonódott az írás -és olvasás kultúrájával. A könyvtár kitűnő szimbóluma mindkettőnek, miközben bepillantást enged egy város múltjába és jelenébe. A polcokon sorakozó könyvek sok-sok évnyi történetet mesélnek el, miközben az olvasók megtöltik az ódon falakat élettel.


Montblanc Extreme 3.0 Backpack with M LOCK 4810 buckle

Sportos, mégis tágas, praktikus hátizsák, melyben az összes mindennapi használatra szánt eszköz elfér. A markáns, szénszálas motívum azonnal felismerhető a bőrfelületen.

A külső zseb a hegymászás világa által inspirált M LOCK 4810 csattal van rögzítve.

A belső zsebekben kényelmesen elfér személyes holmink, és biztonságosan tárolhatjuk számítógépünket és akár két íróeszközt is.

Montblanc 146 Tote Bag

Ezt a Montblanc 146 válltáskát a gyors életstílus ihlette, egyesíti a megjelenést a funkcionalitással. A bőrgyártásban teljes értékűnek, vagyis legjobb minőségűnek nevezett marhabőrből készült.

A dombornyomott Montblanc Extreme 3.0 motívummal díszített táska tágas belseje számos praktikus funkcióval rendelkezik, többek között egy cipzáras zsebbel a belső oldalon, két nyitott zsebbel és két tartóval az íróeszközöknek.

A fémes szürke vagy fekete színű bőr CO2-semleges cserzési eljárással készült, ami az eljárás során keletkező széndioxid-kibocsátás kompenzálásával érhető el, míg a bélés újrahasznosított szövetből készült. Mindezen döntések célja, hogy a megszokott anyagokhoz és eljárásokhoz képest csökkentse a termék ökológiai lábnyomát.

 

Montblanc 142 Cross Body

Ez a Montblanc 142 crossbody táska a modern kor emberének divatos társa, amely strapabíró bőrből készült, és az összetéveszthetetlen Extreme 3.0 motívummal van díszítve.

Levehető pánt teszi lehetővé, hogy kezeinket szabadon használhassuk.

A fekete fém díszítőelemekkel ellátott táska belsejében egy cipzáras zseb található. A képen látható türkizkék mellett brit verseny zöld és fekete színben is elérhető.

Luczay Szabolcs

 

Vissza a főoldalra       Vissza a cikk elejére.     Megnézem a Montblanc készletet

Kérdése van? Hívjon

+36 70 381 0905
Szerviz ügyben +36 1 411 0429 . Hétfőtől péntekig 10.00 - 17.00