Rendkívüli helyzet

Kedves Várárlóink!

Széles ismertségre tett szert másfél évtized alatt a Watch de Luxe luxusóra bolt, ami hihetetlen, de igen, pontosan tizenöt évig működött Budapest belvárosában, a Kristóf téren.

Az Andrássy úti Watch de Luxe már nagyon más, de valahogy mégis nagyon ugyanaz mint elődje volt.

Itt minden új! Új helyen új bolt, új cég, új és fiatal, ám meglepően nagy tudású és képzett Watch de Luxe-személyzettel, akik mögött azért most is ott van az az egy-két (egy!) “öreg”, aki biztosítja a klasszikus luxusóra-kiskereskedelemben Budapesten még mindig és újra elvárható, figyelmes és hozzáértő, privát ügyfélkezelést és minőséget.

Az exkluzívan, Magyarországon csak a Watch de Luxe - Andrássy szalonban elérhető Cartier, IWC, Panerai és Tudor márkákkal fennálló szerződések szerint ezeknek a márkáknak a termékei webáruházban nem forgalmazhatók, ezért ügyfeleink e helyett meg kell elégedjenek a kapcsolati adatokkal, azaz: wdl@wdl.hu és +36 1 411 0430, ám megígérjük és biztosítjuk, hogy megrendelőink hívásuk, vagy e-mail küldésük után a Watch de Luxe-hoz méltó, gördülékeny, készséges kiszolgálásban részesülnek!

Orosz Gábor, kereskedelmi vezető

Kérdése van? Hívjon

+36 70 381 0905
Szerviz ügyben +36 1 411 0429 . Hétfőtől péntekig 10.00 - 17.00