Watch de Luxe, Webshop +36 70 381 0905 • Watch de Luxe, Andrássy+36 1 411 0430
Watch de Luxe, Aréna Mall +36 70 938 3061 • Watch de Luxe, Westend +36 70 938 3071
TAG Heuer Boutique +36 70 938 3062
0
HU EN DE
Kosár

A kosara még üres

THE GRAY MAN – A TAG HEUER ÉS A NETFLIX EGYÜTTMŰKÖDÉSE

08/02/22

A svájci luxusóramárka bejelentette, hogy együttműködést kötött a Netflix-szel Joe & Anthony Russo új, a The Gray Man című filmje kapcsán. A főszerepben Ryan Gosling, a TAG Heuer márkanagykövete, aki az ikonikus TAG Heuer Carrera Three Hands arca. A színészt a nemzetközi kémthrillerben Sierra Six bérgyilkosként láthatjuk, amely karaterre jellemző a TAG Heuer mottója: „Ne törj meg a nyomás alatt”.

A The Gray Man című filmben szereplő, TAG Heuer márkanagykövet, Ryan Gosling eddigi legnagyobb szerepei a következők voltak: Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték. Amikor a CIA legképzettebb ügynöke (Gosling) – akinek valódi kilétét senki sem ismeri – véletlenül sötét ügynöki titkokat tár fel, egy pszichopata egykori kollégája (Chris Evans) vérdíjat tűz ki a fejére, nemzetközi bérgyilkosok által indított globális hajtóvadászatot indítva el. Rendező: Joe & Anthony Russo. A filmben Regé-Jean Page, Ana de Armas, Jessica Henwick, Wagner Moura, Dhanush, Billy Bob Thornton, Alfre Woodard és Julia Butters is szerepelnek.

És mi mást viselne egy elit szupergyilkos egy izgalmas akcióban, mint egy TAG Heuer Carrera-t – az ikonikus időmérőt, amelyet először a versenypályán való nagy sebességű üldözésekhez készítettek. Amint azt minden tekintélyes ügynök tudja, a másodperc törtrésze alatt hozott döntések élet-halál kérdései lehetnek. De ugyanolyan fontos egy kém számára, aki az árnyékban rejtőzik, az elegáns, minimális, letisztult dizájn – bizonyíték arra, hogy a megjelenés is ölhet.

Nem csoda hát, hogy a The Gray Mant Joe és Anthony Russo rendezi, két olyan filmrendező, akik jónéhány dolgot tudnak arról, hogyan lehet összehozni szupersztárokat egy igazán globális akciójátékhoz, amit a korábban általuk rendezett filmek is bizonyítanak:  Bosszúállók: Végtelen háború és Bosszúállók: Végjáték.

Míg a Sierra Six és a The Gray Man narratívája is kitalált, a TAG Heuer „Don’t Crack Under Pressure” mottója mindkettőnek valós alapul szolgál. A partnerség során a Netflix arra törekedett, hogy tagadhatatlanná tegye a kapcsolatot a TAG Heuer és a The Gray Man között. Ez azt jelenti, hogy amikor a filmben a főszereplő órájáról volt szó, nyilvánvalónak kellett lennie, hogy a TAG Heuer Carrera volt az egyetlen választás – ez „az egyetlen óra, amely lépést tud tartani a szürke emberrel”.

A partnerséget a díjnyertes fotós, Pari Dukovic munkája is erősíti. Goslingot a The Gray Man Sierra Six-eként örökíti meg, miközben a TAG Heuer Carrera Three Hands karórát viseli. Pari egyedi lencséje a The Gray Man-ben a globális kampány alapja, amely közel 80 országban és 150 TAG Heuer kiskereskedelmi egységben jelenik meg nyomtatott formában, innovatív digitális és közösségi felületeken, eseményeken és még sok más helyen.

Úgy tűnik, hogy az eredmény egy szuperkém lázat indít el egy új generáció számára, melyhez nincs is alkalmasabb partner, mint a TAG Heuer, ahol a kiváló történelemhez páratlan cselekvés iránti szenvedély párosul. A cég a teljesítményre összpontosít törhetetlen vággyal a céljai eléréséhez.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Netflix-szel együtt dolgozhatunk a The Gray Man című filmben –, ahol nemcsak a mi saját márkánk nagykövete, a hollywoodi ikon, Ryan Gosling, hanem Chris Evans és Regé-Jean Page is szerepel. A Russo fivérek rendezésében ez lesz 2022 egyik kötelező filmje. És mi mást viselne Gosling által alakított merész Sierra Six karakter, mint egy TAG Heuer Carrera Three Hands karórát. Egy ikonikus óra, amelyet azok számára terveztek, akik nem törnek meg a nyomás alatt.” – mondja Frédéric Arnault, a TAG Heuer vezérigazgatója.

Ryan Gosling: „Sierra Six-et alakítom a The Gray Man című akciódús filmben. Six egy ügynök, akinek az élete a nap minden másodpercében pörög, és szüksége van egy órára, amely megvédi. Pontosság és elhivatottság kell ahhoz, hogy túlélje, és így tökéletesnek tűnt számára a TAG Heuer Carrera viselése.”

Magno Herrantól, a Netflix marketingért felelős vezetőjé így nyilatkozott: „A Netflixnél mindig olyan egyedi lehetőségeket kutatunk, amelyek lehetővé teszik, hogy a rajongókat az általuk kedvelt címekkel és karakterekkel hozzuk kapcsolatba. Nagy örömünkre szolgál, hogy a TAG Heuer ikonikus márkával, a The Gray Man kapcsán partnerségre léphetünk, hogy fokozzuk a  történet izgalmát, és elhozzuk a rajongókat a Sierra Six izgalmas filmjére, amely utazás a képernyőn és azon kívül is tart”.

TAG HEUER CARRERA THREE HANDS

A TAG Heuer időtálló, sportos és elegáns karórája a TAG Heuer Carrera Three Hands – az egyetlen óra, amelyet Gosling által alakított mestergyilkos, Sierra Six viselhet.

Az óra a márka autóversenyzési örökségét képviseli, ahol az elegancia és a rettenthetetlenség kéz a kézben jár – akárcsak Gosling ügynöke esetén. Az autózás szerelmeseihez hasonlóan a Sierra Six számára is fontosak a letisztult vonalak és az olvashatóság, melyek a TAG Heuer kollekciók egyik legtisztább és legelegánsabb óráját jellemzik.

TAG Heuer Carrera-t több mint 60 éve azoknak tervezték, akik minden szinten feszegetik a határokat. A cég karizmatikus vezérigazgatónák, Jack Heuernek célja a Heuer Carrera kronográf 1963-as bevezetésével az volt, hogy egy olyan órát alkosson, amely letisztult és tökéletesen harmonikus – ideális a világelső autóversenyzők számára, akiknek nyomás alatt kell egy pillantással megmondani az időt. És most a szökésben lévő világelső bérgyilkosok számára is.

A cég olvashatóság iránti elhivatottsága 1958-ban kezdődött, amikor Jack Heuer az első helyről a harmadik helyre esett egy svájci rallyn, amelyen részt vett, mert nem tudta megfelelően leolvasni a műszerfalon lévő órát. Az öt évvel később bemutatott Heuer Carrera radikálisan különbözött a cég által korábban gyártott többi órától, letisztult, minimalista formavilágot mutatott a páratlan olvashatóság megteremtése érdekében.

Az olvashatóság és letisztultság iránti elkötelezettség továbbra is megingathatatlan – a kortárs TAG Heuer Carrera Three Hands termékcsalád átütő modernitással rendelkezik a sportos kifinomultság mellett, mellyel hű marad történelmi gyökereihez.

The Gray Man Netflixen 2022. július 22-től tekinthető meg.

Kérdése van? Hívjon

+36 70 381 0905
Szerviz ügyben +36 1 411 0429 . Hétfőtől péntekig 10.00 - 17.00