Watch de Luxe, Webshop +36 70 381 0905 • Watch de Luxe, Andrássy+36 1 411 0430
Watch de Luxe, Aréna Mall +36 70 938 3061 • Watch de Luxe, Westend +36 70 938 3071
TAG Heuer Boutique +36 70 938 3062
0
HU EN DE
Kosár

A kosara még üres

LUXUS OKOS ÓRA TAG HEUER CONNECTED

07/12/21

TAG HEUER CONNECTED

Régóta várt fejlesztések elkészülését jelentette be a TAG Heuer. A Connected Watch névre hallgató aktivitásra serkentő luxus okosórára megjelent az úszás közben használható applikáció, valamint jelentős frissítést kapott az első pillanattól kezdve létező futóknak fejlesztett alkalmazás is.

A TAG Heuer saját műhelyében fejlesztett sport applikáció eddig is több választási lehetőséget kínált számunkra, amennyiben mozgásunkat rögzíteni és elemezni kívántuk. A futás, kerékpározás, gyaloglás és fitnesz mellett terebélyes helyet és külön telefonos alkalmazást is kapott a golf. Mindezek mellé csatlakozott most az úszás is, meghallva és elfogadva mindazon Connected Watch használók kérését, akik a medencében sem szeretnének megválni időmérőjüktől. Bár a TAG Heuer luxus okosórája 50 méterig vízálló, mégsem javasolják hullámlovagláshoz, merüléshez vagy egyéb extrém sportokhoz, mivel ezek során a vízállósági határértéket meghaladó víznyomás érheti óránk tömítéseit.

Az óra alacsonyabb vízállású, hullámmentes környezetben – medence, uszoda – használható biztonsággal. Vízbe érve az érintőképernyő érzékeli a megváltozott környezetet és innentől kezdve a nyomógombok segítségével navigálhatunk. A kijelzőn ugyanakkor megjelennek a legfontosabb adatok, mint a megtett hossz, a teljes távolság és az intervall edzés terhelési és pihenő szakaszai. Az úszás végeztével okostelefonunkon részletesebb elemzést is kapunk az elégetett kalóriákról, iramról, úszásnemekről, valamint összegzést a teljes edzésről.

Úszásunkról a legtöbbet eláruló mérőszám a SWOLF érték. Az elnevezést az angol swimming és golf szavak alkotják. Egy adott hosszúságú – 25 vagy 50 méteres – medencében az egy hossz alatt elért időeredményünkhöz hozzáadjuk karcsapásaink számát. Például 25 méteres távot 30 másodperc alatt 15 karcsapással úsztunk végig, akkor SWOLF értékünk 45 lesz. Hasonlóan a golf pontszámítási rendszeréhez, itt is az alacsonyabb érték jelenti a magasabb teljesítményt.

Az órába épített giroszkópnak és gyorsulásmérőnek köszönhetően az algoritmus képes automatikusan felismerni az egyes hosszok elejét és végét is, melyet a folyamatosan világító kijelző jól leolvashatóan meg is jelenít számunkra, az eltelt idővel, megtett hosszal együtt.

 

Extra információként mobiltelefonunkra telepíthető TAG Heuer alkalmazás képes felismerni és megjeleníteni az egyes szakaszok során alkalmazott úszásnemet – gyors, mell, hát, pillangó – is.

A futás menüpont eddig is választható volt a TAG Heuer okosórájának saját fejlesztésű menürendszerén belül, azonban most kifejezetten beltéri futáshoz fejlesztett alkalmazás jelent meg, izgalmasan új lehetőségekkel.

Az új verzió egyetlen pillantással átláthatóvá teszi a futó számára, hogy éppen melyik pulzustartományban tartózkodik. Futás végeztével pedig a futópadról leolvasott távolságot betáplálhatjuk karóránkba, megkapva az edzés alatti iram kiszámított értékét.

Edzésünk céljától függően különböző pulzusszám elérése kívánatos, melyet maximális szívritmusunkhoz képest okosóránk 5 zónába sorol be, kezdve a bemelegítéstől a versenytempóig. Óránk és mobil eszközünk színkódolt diagrammon jeleníti meg az egyes tartományokat.

AZ ALKALMAZÁS FRISSÍTÉSE

Vissza a főoldalra       Vissza cikk elejére

Kérdése van? Hívjon

+36 70 381 0905
Szerviz ügyben +36 1 411 0429 . Hétfőtől péntekig 10.00 - 17.00