Watch de Luxe, Webshop +36 70 381 0905 • Watch de Luxe, Andrássy+36 1 411 0430
Watch de Luxe, Aréna Mall +36 70 938 3061 • Watch de Luxe, Westend +36 70 938 3071
TAG Heuer Boutique +36 70 938 3062
0
HU EN DE
Kosár

A kosara még üres

A TAG HEUER CARRERA ZÖLD KÜLÖN KIADÁS

06/08/21

A különleges kiadású  karóra    mélykék-zöld      árnyalata által az ikonikus  TAG  Heuer  Carrera  kollekció  titokzatos és kifinomult megjelenést    kap.

La Chaux-de-Fonds, Svájc         2021. május 11.:  Közvetlenül nyár előtt,    a  svájci  luxusóragyártó  bemutatja  a  TAG  Heuer  Carrera  zöld különkiadását, egy kivételes  karórát  vadonatúj színben:    mélykék-zöld, intenzív csillogással. Az 500 darabra korlátozott óra művészien ötvözi az  első Heuer Carrera modellektől örökölt hagyományt a modern eleganciával, amelyeket a páratlan Riviéra stílus hoz összhangba.

A TAG  Heuer  Carrera    kollekció időtlen, sportos és elegáns kronográfokkal  tiszteleg  a  márka  lenyűgöző  autóverseny-öröksége   előtt. Több mint 60 évvel ezelőtt történt bemutatásuk óta  az előrelátó Jack Heuer vezetése mellett ezek a karórák tiszta vonalaikkal és tökéletes arányukkal azonnal  felismerhető  ikonná váltak.   Ez a  szakszerűen  átdolgozott  új  kiadás  méltó  utódja  az  eredeti  1963-as  modellnek.

A   TAG  Heuer  Carrera  zöld különkiadású kronográf és  a  2447-e számú Heuer  Carrera között számtalan hasonlóság figyelhető meg. A szíjtartó fülek, a stílusos tok, a polírozott nyomógombok és a számlap egyaránt összhangban áll jeles elődjének tulajdonságaival, de a részletek kidolgozásnak és a szélesebb átmérőnek – korábbi 36 mm-ről 39 mm – köszönhetően a modern idők igényeit is kielégíti. A számlap letisztult és tökélyre fejlesztett ún. tri-compax elrendezésben tárul szemünk elé: 3 csigavonalas díszítéssel ellátott segédszámlap 3, 6 és 9 óránál. Az óra- és percmutatókat az optimális leolvashatóság érdekében Super-LumiNova® bevonattal látták el. A retró stílusú, glass boxnak nevezett, az óra síkjából magasan kiemelkedő domború zafírüveg mögött – megint csak az eredeti kiadás által ihletve -  az emblematikus HEUER logó, valamint a CARRERA felirat látható.

És végül, de nem utolsósorban, a korábban nem látott jellegzetesség, amely által ez az óra kitűnik a tömegből: a számlap lenyűgöző kékeszöld napsugaras megjelenése. Ritka eleme a TAG Heuer gyűjteményeknek, ez a szín a kék és a zöld finom keveréke, így ez a karóra kreatív hangulatot és kifinomult merészséget tükröz. Az átlátszó tokon keresztül a szerkezetbe pillantva megismétlődik a számlap kékeszöld színmintája: az oszlopkerék színezésén valamint a lengősúly szélén "Calibre  Heuer  02"  és  a  "Swiss Made" feliratok formájában..

A TAG Heuer Carrera zöld különkiadás a Calibre Heuer 02 gyártói szerkezetet tartalmazza, amely egy modern, automata kronográf szerkezet, amelyet kizárólag Svájcban, a  Chevenezben lévő TAG Heuer gyárban állítanak elő. Ez a szerkezet 168 elemből áll, beleértve  az  oszlopkereket  és  a függőleges    tengelykapcsolót  – ez garantálja  a  kiemelkedő  kronométer szintű  teljesítményt.   Lenyűgöző 80 órás  járástartalékkal  is  büszkélkedhet.

  A karóra fekete aligátor bőr  szíjjal kerül forgalomba, két biztonsági  nyomógombbal rendelkező pillangózárral.  A modellből csak 500 darab érhető el. A tok hátlapján a "SPECIAL EDITION"  (különkiadás) felirat olvasható.

 

A TAG Heuer  Carrera  zöld különkiadás egy 39  mm  átmérőjű  unisex  modell,  amely minden  órarajongó figyelmét  felkelti.    Ez egy olyan gyűjtői darab, ami határozottan merész, modern megjelentést kölcsönöz viselője számára. A 2021 májusától   elérhető kronográf  kizárólag  a budapesti TAG  Heuer  butikban  vásárolható meg

Adatok és jellemzők:

 

TAG Heuer  Carrera  Gree Special Edition  

 

Referenciaszám :  CBK221F.FC6479

 

 

SZERKEZET

TAG Heuer  Calibre  Heuer  02  automata szerkezet

 

 

FUNKCIÓK

Kronográf perc- és óramutatókkal

Állandó másodperc-, óra- és percjelzők

Központi másodpercmutató

 

TOK

39 mm-es átmérő

Polírozott rozsdamentes acél tok  és  rögzített lünetta

Domború zafírkristály dupla tükrözésmentes bevonattal

Polírozott rozsdamentes acél korona 3 óránál,  nyomógombok  2  és  4  óránál

Vízállóság: 100 méter (10 bar)

"SPECIAL  EDITION"  gravírozás a hátlapon

 

SZÁMLAP

Kékeszöld napsugaras csiszolt számlap

Három csigavonal mintázatú segédszámlap

  • Perc kronográf    3  óránál
  • Óra kronográf    9  óránál
  • Kismásodperc  6  óránál

Állandó másodpercjelző, polírozott és ródiummal futtatott óra- és percmutatók Super-LumiNova® bevonattal

Fehér Heuer nyomtatott logó

 

 

SZÍJ

Fekete aligátor bőrszíj polírozott rozsdamentes acél pillangózárral,    két  biztonsági  nyomógombbal

 

Limitált 500 db-os kiadásban elérhető 2021. május 11-től 

 

Vissza a főoldalra       Vissza cikk elejére

Kérdése van? Hívjon

+36 70 381 0905
Szerviz ügyben +36 1 411 0429 . Hétfőtől péntekig 10.00 - 17.00