Watch de Luxe, Webshop +36 70 381 0905 • Watch de Luxe, Andrássy+36 1 411 0430
Watch de Luxe, Aréna Mall +36 70 938 3061 • Watch de Luxe, Westend +36 70 938 3071
TAG Heuer Boutique +36 70 938 3062
0
HU EN DE
Kosár

A kosara még üres

A TAG HEUER BEMUTATJA A TAG HEUER GREEN DIAL MONACO KARÓRÁT

05/05/21

A TAG HEUER BEMUTATJA A TAG HEUER GREEN DIAL MONACO KARÓRÁT

A GRAND PRIX DE MONACO HISTORIQUE VERSENY EMLÉKÉRE

A rangos Grand Prix de Monaco Historique 2021 alkalmából a TAG Heuer az ikonikus kronográf exkluzív, limitált kiadását mutatja be: a TAG Heuer Monaco Green Dial Calibre Heuer 02 karórát, új, elegáns zöld színben.

La Chaux-de-Fonds, Svájc – 2021. április 23.: A TAG Heuer egy új limitált kiadású karórával – TAG Heuer Monaco Green Dial – bővíti a TAG Heuer Monaco kollekciót, mellyel a TAG Heuer az idei év Grand Prix de Monaco Historique verseny hivatalos szponzora lesz. Ez a limitált 500 darabos kiadás elbűvöli a rajongókat különleges mélyzöld színével, a maverick design ritka és modern értelmezésével.

GRAND PRIX DE MONACO HISTORIQUE

A TAG Heuer Monaco Green Dial a Grand Prix de Monaco Historique verseny előtt került forgalomba, amelynek a TAG Heur a hivatalos szponzora és időmérője. A TAG Heuer emellett a Formula One Monaco Grand Prix hivatalos órája, illetve a Monaco Top Cars Collection múzeum hivatalos partnere, mely megerősíti a tartós kapcsolatot a TAG Heuer és a Hercegség motorsport-eseményei között.

A kétévente megrendezésre kerülő Grand Prix de Monaco Historique hétvége az egyik legfontosabb esemény a klasszikus autóversenyzés világában, ahol szenvedélyes tulajdonosok, sofőrök és nézők közössége élvezi a történelmi Grand Prix verseny látványát és a legendás pálya hangulatát.

Több mint 200 Grand Prix autó 50 különböző autógyárat és 21 országot képvisel. Történelmi értékük és eredetiségük alapján kiválasztva hét sorozatban versenyeznek az 1930-as és az 1970-es évek közötti időszakból. 

A legendás verseny 2021-es fordulójának megünneplése céljából a TAG Heuer bemutatja a TAG Heuer Monaco Green Dial figyelemreméltó limitált kiadású karórát.

A TAG HEUER MONACO GREEN DIAL

A TAG Heuer Monaco Green Dial limitált kiadású karóra az óragyűjtők és rajongók körében népszerű smaragdzöld színben kerül forgalomba.

Az ikonikus modellben ez a soha nem látott számlapszín újszerű képet mutat a TAG Heuer Monacoról, és kiemeli az ikonikus, négyzet alakú acél karóra összetéveszthetetlen tervezési jellemzőit. A középen világoszöld, majd a széli részen sötétzöld színátmenetes számlap a sebesség érzetét kelti. A zöld szín emellett a Monaco Grand Prix pálya híres fedett részére emlékeztet.

A sunray csiszolt számlap finom ellentétben áll a két fekete alszámlappal és a fehér Super-LumiNova® bevonattal rendelkező, ródiummal futatott indexekkel, illetve mutatókkal. 

Átgondolt következetességgel a saját gyártású szerkezeten lévő jelzések szintén zöld színűek, amely jól látható a zafírkristály hátlapon keresztül.

Jellegzetes és időtálló. Az óra fekete alligátorbőr szíjjal került forgalomba a kifinomult Calibre Heuer 02 gyártói szerkezettel, amely lenyűgöző 80 órás járástartalékkal rendelkezik. 

Ez a 39 mm-es TAG Heuer Monaco Green Dial automata kronográf 500 darabos limitált kiadásban érhető el. 

A TAG Heuer Monaco Green Dial új csomagolásban jelenik meg, amelyet a TAG Heuer Monaco kollekció versenyörökségének felidézésére hoztak létre. 2021. április 23-tól a www.tagheuer.com oldalon, illetve világszerte a különböző forgalmazóknál vásárolható meg. 

A TAG Heuer Monaco Green Dial egy divatos, modern maverick karóra, amely a TAG Heuer cég, a Jack Heuer által 1969-ben megálmodott egyedi kialakítás és a híres monacói versenyek közötti mély kapcsolatot ünnepli. Több mint ötven évvel később a TAG Heuer egyedi DNS-ét továbbra is merész és modern megjelenítések jellemzik. Az új limitált kiadású zöld számlappal a TAG Heuer Monaco kollekció megerősíti helyzetét a legikonikusabb és legidőtállóbb órák sorában.

TAG Heuer Monaco Green Dial limitált kiadású kronográf 39 mm Calibre Heuer 02 Automatic

Referenciaszám: CBL2116.FC6497

SZERKEZET

TAG Heuer Calibre Heuer 02 Automatic

TOK

39 mm átmérő

Polírozott és finoman csiszolt rozsdamentes acél tok

Domború, lesarkított zafírkristály 

 Rozsdamentes acél korona 3 óránál

Rozsdamentes acél zafír kristály levehető hátlap

100 méter (10 bar) vízállóság

SZÁMLAP

Zöld sunray csiszolt számlap 

 3 számláló:

  • 3 óránál: fekete percszámláló kronográf
  • 6 óránál: zöld állandó másodpercjelző
  • 9 óránál: fekete óraszámláló kronográf 

Ródiummal futatott rakott indexek fehér Super-LumiNova® bevonattal

Ródiummal futatott óra- és percmutatók fehér Super- LumiNova® pöttyökkel

Fehér lakkozott központi mutató  

Fehér TAG Heuer nyomtatott logó

Szögletes dátumablak 6 óránál MONACO AUTOMATIC felirat

SZÍJ

Fekete alligátorbőr szíj

Acél pillangózár dupla biztonsági nyomógombbal 

 TAG Heuer pajzs

500 darab

2021. április 23-tól érhető el.

Vissza a főoldalra       Vissza cikk elejére

Kérdése van? Hívjon

+36 70 381 0905
Szerviz ügyben +36 1 411 0429 . Hétfőtől péntekig 10.00 - 17.00