Cartier Tank Louis Cartier

WGTA0010 | Kis kézi felhúzású mechanikus óramű rózsaarany

Luxus órák Cartier Tank Louis Cartier Kis kézi felhúzású mechanikus óramű rózsaarany.

Termékkód WGTA0010
Cartier
Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!
i

Az áru sem a központi raktárunkban, sem egyetlen partner kereskedőnknél nincs. Azonban meg tudjuk rendelni a beszállítótól.

Ingyenes szállítás
i
Magyarország területére a szállítás ingyenes.
Biztosítás
i
A szállítási díj magába foglalja az adott áru szállítás során bekövetkező sérülésére vagy eltulajdonítására vonatkozó teljes értékű biztosítását.
Tanúsítvány
i

Ennek a kiegészítő márkának a felhatalmazással rendelkező értékesítői vagyunk. Itt töltheti le tanúsítvány az áru eredetiségéről.

4.028.000 Ft.
Ez a termék pillanatnyilag nincs raktáron. Küldje meg az e-mail címét vagy a telefonszámát, és mi a lehető leghamarabb felvesszük önnel a kapcsolatot.

Paraméterek

Óra típusa karóra
Számlap típusa analóg
Szerkezet típusa mechanikus óra kézi felhúzással
Tok formája szögletes
Tok átmérője 30 mm
Szíj színe barna
Számlap színe fehér, ezüst
COSC tanúsítvány nem
Üveg zafír, fényvisszaverő réteggel
Tok anyaga arany
Szíj anyaga bőr
Vízállóság 30 m
Tok színe rózsaarany

Leírás

Tank Louis Cartier óra, kis modell, manufaktúra mechanikus szerkezet kézi felhúzással, kaliber 8971 MC. Rózsaarany 750/1000-es tok, zafírkabochonnal kirakott gyöngyházkorona, ezüstözött gyöngyös számlap, kékes acél kard alakú mutatók, ásványi kristály, barna fényes alligátor bőr szíj, rózsaarany 750/1000-es ardillon csat. A tok méretei: A tok mérete: 29,5 mm x 22,0 mm, vastagsága 6,8 mm. Vízálló 3 barig (30 méter).

Cartier márka

A Cartier francia márkában egyszerre jelenik meg a luxus és az egyediség, amelynek története 1847-ig nyúlik vissza. Ekkor vette át Louis-Francois Cartier mesterétől a Párizsban található apró ékszer-műhelyt. A történelem során királyi udvarok és ünnepelt sztárok viseltek Cartier ékszert, mely páratlan eleganciával teszi még tündöklőbbé viselőjét.

Kérdésem van

Kérdése van? Hívjon

+36 70 381 0905
Szerviz ügyben +36 1 411 0429 . Hétfőtől péntekig 10.00 - 17.00