Cartier Santos-Dumont

WGSA0021 | Nagy modell, kvarc óramű, rózsaarany, bőr

Luxus órák Cartier Santos-Dumont Nagy modell, kvarc óramű, rózsaarany, bőr.

Termékkód WGSA0021
Cartier
Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!
i

Az áru sem a központi raktárunkban, sem egyetlen partner kereskedőnknél nincs. Azonban meg tudjuk rendelni a beszállítótól.

Ingyenes szállítás
i
Magyarország területére a szállítás ingyenes.
Biztosítás
i
A szállítási díj magába foglalja az adott áru szállítás során bekövetkező sérülésére vagy eltulajdonítására vonatkozó teljes értékű biztosítását.
Tanúsítvány
i

Ennek a kiegészítő márkának a felhatalmazással rendelkező értékesítői vagyunk. Itt töltheti le tanúsítvány az áru eredetiségéről.

5.146.000 Ft.
Ez az áru érdeklődés után vásárolható meg. Küldje meg az e-mail címét vagy a telefonszámát, és mi a lehető leghamarabb felvesszük önnel a kapcsolatot!

Paraméterek

Óra típusa karóra
Számlap típusa analóg
Szerkezet típusa Kvarc óra
Tok formája szögletes
COSC tanúsítvány nem
Tok átmérője 44 mm
Szíj színe szürke
Üveg zafír, fényvisszaverő réteggel
Tok anyaga arany
Szíj anyaga bőr
Vízállóság 30 m
Tok színe arany

Leírás

Santos-Dumont óra, nagy modell, nagy önállóságú kvarc szerkezet (~ 6 év). 18K rózsaarany tok, gyöngyös korona cabochon alakú zafírral díszítve, szaténozott ezüst számlap napfényhatással, római számokkal, kékes acél kard alakú mutatókkal, zafírüveg. Szürke aligátor bőrszíj, 18K rózsaarany ardillon csattal. A tok méretei: vastagsága: 7,3 mm, mérete: 43,5 mm x 31,4 mm. Vízálló 3 barig (kb. 30 méter/100 láb).

Cartier márka

A Cartier francia márkában egyszerre jelenik meg a luxus és az egyediség, amelynek története 1847-ig nyúlik vissza. Ekkor vette át Louis-Francois Cartier mesterétől a Párizsban található apró ékszer-műhelyt. A történelem során királyi udvarok és ünnepelt sztárok viseltek Cartier ékszert, mely páratlan eleganciával teszi még tündöklőbbé viselőjét.

Kérdésem van

Kérdése van? Hívjon

+36 70 381 0905
Szerviz ügyben +36 1 411 0429 . Hétfőtől péntekig 10.00 - 17.00