Cartier Santos de Cartier

WSSA0047 | 40mm

Férfi órák luxus órák luxus karórák webshopja Cartier Santos de Cartier 40mm.

Termékkód WSSA0047
Cartier
Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!
i

Az áru sem a központi raktárunkban, sem egyetlen partner kereskedőnknél nincs. Azonban meg tudjuk rendelni a beszállítótól.

Ingyenes szállítás
i
Magyarország területére a szállítás ingyenes.
Biztosítás
i
A szállítási díj magába foglalja az adott áru szállítás során bekövetkező sérülésére vagy eltulajdonítására vonatkozó teljes értékű biztosítását.
Tanúsítvány
i

Ennek a kiegészítő márkának a felhatalmazással rendelkező értékesítői vagyunk. Itt töltheti le tanúsítvány az áru eredetiségéről.

3.200.000 Ft.
Ez a termék pillanatnyilag nincs raktáron. Küldje meg az e-mail címét vagy a telefonszámát, és mi a lehető leghamarabb felvesszük önnel a kapcsolatot.
Újdonság

Paraméterek

Óra típusa karóra
Számlap típusa analóg
Szerkezet típusa mechanikus óra automata felhúzással
Tok formája szögletes
Tok átmérője 40 mm
Szíj színe ezüst
Számlap színe ezüst
COSC tanúsítvány nem
Üveg zafír, fényvisszaverő réteggel
Tok anyaga acél
Szíj anyaga acél, valódi gumi
Funkciók naptár, lumineszcencia
Vízállóság 100 m
Tok színe ezüst

Leírás

Santos de Cartier óra, nagy modell, manufaktúra mechanikus óramű automata felhúzással, kaliber 1847 MC. Acél tok, PVD lünetta, acél korona, fazettált kék szintetikus spinellel díszítve, szürke csíkos számlap, acél kard alakú mutatók lumineszcens anyaggal az órajeleken is, zafírüveg. Acélszíj "SmartLink" állítási rendszerrel. Második szíj kék gumiból, cserélhető acél bontócsattal. Mindkét szíj a "QuickSwitch" cserélhető rendszerrel van felszerelve. A tok szélessége: 39,8 mm, vastagsága: 9,38 mm. Vízálló 10 barig (kb. 100 méter/330 láb).

Santos de Cartier modell

A KOLLEKCIÓRÓL


1904. Louis Cartier teljesítette Alberto Santos Dumont, a híres brazil pilóta kívánságát: repülés közben meg tudja mondani az időt. A valaha volt első karóra születése megpecsételte a két úttörő közötti barátság kötelékeit. A tárcsa lekerekített szöge, a szarvak görbületének görbülete és az ikonikus órához készített szabad csavarok számtalan újraértelmezést ösztönöznek.

Cartier márka

A Cartier francia márkában egyszerre jelenik meg a luxus és az egyediség, amelynek története 1847-ig nyúlik vissza. Ekkor vette át Louis-Francois Cartier mesterétől a Párizsban található apró ékszer-műhelyt. A történelem során királyi udvarok és ünnepelt sztárok viseltek Cartier ékszert, mely páratlan eleganciával teszi még tündöklőbbé viselőjét.

Kérdésem van

Kérdése van? Hívjon

+36 70 381 0905
Szerviz ügyben +36 1 411 0429 . Hétfőtől péntekig 10.00 - 17.00