Cartier Santos de Cartier

WSSA0039 | Santos Large, ADLC tok, gumiszíj

Luxus órák Cartier Santos de Cartier .

Termékkód WSSA0039
Cartier
Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!
i

Az áru sem a központi raktárunkban, sem egyetlen partner kereskedőnknél nincs. Azonban meg tudjuk rendelni a beszállítótól.

Ingyenes szállítás
i
Magyarország területére a szállítás ingyenes.
Biztosítás
i
A szállítási díj magába foglalja az adott áru szállítás során bekövetkező sérülésére vagy eltulajdonítására vonatkozó teljes értékű biztosítását.
Tanúsítvány
i

Ennek a kiegészítő márkának a felhatalmazással rendelkező értékesítői vagyunk. Itt töltheti le tanúsítvány az áru eredetiségéről.

3.240.000 Ft.
Ez az áru érdeklődés után vásárolható meg. Küldje meg az e-mail címét vagy a telefonszámát, és mi a lehető leghamarabb felvesszük önnel a kapcsolatot!

Paraméterek

Óra típusa karóra
Számlap típusa analóg
Szerkezet típusa mechanikus óra automata felhúzással
Tok formája szögletes
COSC tanúsítvány nem
Tok átmérője 40 mm
Szíj színe fekete
Számlap színe fekete
Üveg zafír, fényvisszaverő réteggel
Tok anyaga acél
Szíj anyaga bőr, valódi gumi
Funkciók naptár, lumineszcencia
Vízállóság 100 m
Tok színe fekete

Leírás

Santos de Cartier óra, nagy modell, manufaktúra mechanikus szerkezet automata felhúzással, kaliber 1847 MC. Lünetta és tok acélból és ADLC-ből, acél korona fekete fazettált szintetikus spinellel díszítve, fekete számlap, fekete acél kard alakú mutatók lumineszcens anyaggal, zafírüveg. Gumiszíj, második szíj fekete aligátorbőrből, acélból készült cserélhető felhúzható csat. Mindkét szíj a "QuickSwitch" cserélhetőségi rendszerrel van felszerelve. A tok szélessége: 39,8 mm, vastagsága: 9,38 mm. Vízálló 10 barig (kb. 100 méter/100 láb).

Santos de Cartier modell

A KOLLEKCIÓRÓL


1904. Louis Cartier teljesítette Alberto Santos Dumont, a híres brazil pilóta kívánságát: repülés közben meg tudja mondani az időt. A valaha volt első karóra születése megpecsételte a két úttörő közötti barátság kötelékeit. A tárcsa lekerekített szöge, a szarvak görbületének görbülete és az ikonikus órához készített szabad csavarok számtalan újraértelmezést ösztönöznek.

Cartier márka

A Cartier francia márkában egyszerre jelenik meg a luxus és az egyediség, amelynek története 1847-ig nyúlik vissza. Ekkor vette át Louis-Francois Cartier mesterétől a Párizsban található apró ékszer-műhelyt. A történelem során királyi udvarok és ünnepelt sztárok viseltek Cartier ékszert, mely páratlan eleganciával teszi még tündöklőbbé viselőjét.

Kérdésem van

Kérdése van? Hívjon

+36 70 381 0905
Szerviz ügyben +36 1 411 0429 . Hétfőtől péntekig 10.00 - 17.00