Cartier Santos de Cartier

WGSA0018 | Large automata rózsaarany cserélhető szíjak

Cartier Santos de Cartier Large automata rózsaarany cserélhető szíjak.

Termékkód WGSA0018
Cartier
Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!
i

Az áru sem a központi raktárunkban, sem egyetlen partner kereskedőnknél nincs. Azonban meg tudjuk rendelni a beszállítótól.

Ingyenes szállítás
i
Magyarország területére a szállítás ingyenes.
Biztosítás
i
A szállítási díj magába foglalja az adott áru szállítás során bekövetkező sérülésére vagy eltulajdonítására vonatkozó teljes értékű biztosítását.
Tanúsítvány
i

Ennek a kiegészítő márkának a felhatalmazással rendelkező értékesítői vagyunk. Itt töltheti le tanúsítvány az áru eredetiségéről.

13.960.000 Ft.
Ez az áru érdeklődés után vásárolható meg. Küldje meg az e-mail címét vagy a telefonszámát, és mi a lehető leghamarabb felvesszük önnel a kapcsolatot!

Paraméterek

Óra típusa karóra
Számlap típusa analóg
Szerkezet típusa mechanikus óra automata felhúzással
Tok formája szögletes
Tok átmérője 40 mm
Szíj színe fekete, rózsaarany
Számlap színe fehér, ezüst
COSC tanúsítvány nem
Üveg zafír, fényvisszaverő réteggel
Tok anyaga arany
Szíj anyaga bőr, arany
Funkciók naptár
Vízállóság 100 m
Tok színe rózsaarany

Leírás

antos óra, nagy modell, mechanikus szerkezet automata felhúzással, kaliber 1847 MC. Rózsaarany 750/1000-es tok, rózsaarany 750/1000-es 7 oldalú korona, fazettált zafírral, ezüstözött opálos számlap, kékes acél kard alakú mutatók, zafírüveg. Rózsaarany 750/1000-es csat "SmartLink" állítási rendszerrel. Második szíj aligátorbőrből, cserélhető rózsaarany 750/1000-es békazáraz csattal. Mindkét karkötő a "QuickSwitch" cserélhetőségi rendszerrel van felszerelve. A tok szélessége: 39,8 mm, vastagsága: 9,08 mm. Vízálló 10 barig (kb. 100 méter).

Santos de Cartier modell

A KOLLEKCIÓRÓL


1904. Louis Cartier teljesítette Alberto Santos Dumont, a híres brazil pilóta kívánságát: repülés közben meg tudja mondani az időt. A valaha volt első karóra születése megpecsételte a két úttörő közötti barátság kötelékeit. A tárcsa lekerekített szöge, a szarvak görbületének görbülete és az ikonikus órához készített szabad csavarok számtalan újraértelmezést ösztönöznek.

Cartier márka

A Cartier francia márkában egyszerre jelenik meg a luxus és az egyediség, amelynek története 1847-ig nyúlik vissza. Ekkor vette át Louis-Francois Cartier mesterétől a Párizsban található apró ékszer-műhelyt. A történelem során királyi udvarok és ünnepelt sztárok viseltek Cartier ékszert, mely páratlan eleganciával teszi még tündöklőbbé viselőjét.

Kérdésem van

Kérdése van? Hívjon

+36 70 381 0905
Szerviz ügyben +36 1 411 0429 . Hétfőtől péntekig 10.00 - 17.00