Cartier Panthère de Cartier

WGPN0007 | Közepes modell kvarc mozgás rózsa arany

Luxus órák Cartier Panthère de Cartier Közepes modell kvarc mozgás rózsa arany.

Termékkód WGPN0007
Cartier
Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!
i

Az áru sem a központi raktárunkban, sem egyetlen partner kereskedőnknél nincs. Azonban meg tudjuk rendelni a beszállítótól.

Ingyenes szállítás
i
Magyarország területére a szállítás ingyenes.
Biztosítás
i
A szállítási díj magába foglalja az adott áru szállítás során bekövetkező sérülésére vagy eltulajdonítására vonatkozó teljes értékű biztosítását.
Tanúsítvány
i

Ennek a kiegészítő márkának a felhatalmazással rendelkező értékesítői vagyunk. Itt töltheti le tanúsítvány az áru eredetiségéről.

10.200.000 Ft.
Ez az áru érdeklődés után vásárolható meg. Küldje meg az e-mail címét vagy a telefonszámát, és mi a lehető leghamarabb felvesszük önnel a kapcsolatot!

Paraméterek

Óra típusa karóra
Számlap típusa analóg
Szerkezet típusa Kvarc óra
Tok formája szögletes
COSC tanúsítvány nem
Szíj színe arany
Számlap színe fehér, ezüst
Üveg zafír, fényvisszaverő réteggel
Tok anyaga arany
Szíj anyaga arany
Vízállóság 30 m
Tok színe arany
Tok átmérője 37 mm

Leírás

A Panthère de Cartier egyszerre óra és ékszer, a Panthère de Cartier karóra az egyik legjellegzetesebb Cartier-design. A 80-as években született és minden eddiginél modernebb, igazi stílusikon azon nők számára, akik soha nem szeretnének észrevétlenek maradni.

 

Panthère de Cartier óra, közepes modell, kvarc szerkezet. Tok 18K rózsaaranyból, méretek: 18K rózsaarany szíj, vízálló 3 barig (kb. 30 méter), méret: 27 mm x 37 mm, vastagság: 6 mm, korona kék zafírral díszítve, ezüstözött számlap, kékelt acél kard alakú mutatók, 18K rózsaarany szíj, vízálló 3 barig (kb. 30 méter).

Cartier márka

A Cartier francia márkában egyszerre jelenik meg a luxus és az egyediség, amelynek története 1847-ig nyúlik vissza. Ekkor vette át Louis-Francois Cartier mesterétől a Párizsban található apró ékszer-műhelyt. A történelem során királyi udvarok és ünnepelt sztárok viseltek Cartier ékszert, mely páratlan eleganciával teszi még tündöklőbbé viselőjét.

Kérdésem van

Kérdése van? Hívjon

+36 70 381 0905
Szerviz ügyben +36 1 411 0429 . Hétfőtől péntekig 10.00 - 17.00