Wolf 9.7CM 20.8CM 22.6CM

456102 | Viceroy egy darabos forgató

Wolf Viceroy egy darabos forgató.

Termékkód 456102
Wolf
Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!
i

Az áru sem a központi raktárunkban, sem egyetlen partner kereskedőnknél nincs. Azonban meg tudjuk rendelni a beszállítótól.

Ingyenes szállítás
i
Magyarország területére a szállítás ingyenes.
Biztosítás
i
A szállítási díj magába foglalja az adott áru szállítás során bekövetkező sérülésére vagy eltulajdonítására vonatkozó teljes értékű biztosítását.
302.000 Ft.
Ez a termék pillanatnyilag nincs raktáron. Küldje meg az e-mail címét vagy a telefonszámát, és mi a lehető leghamarabb felvesszük önnel a kapcsolatot.

Paraméterek

forgatható órák száma 1
szín barna
programozható igen

Leírás

Uralkodjon gyűjteménye felett tekintélyt parancsolóan egy időtálló, tárolóval ellátott Viceroy egyszemélyes óraforgatóval. A modern klasszikus, visszafogott eleganciát sugárzó Viceroy sima kavicsos külsővel, ezüst textúrájú selyembéléssel, zárható üvegfedéllel, háttérvilágítású LCD kijelzővel, krómozott kezelőszervekkel, és egyetlen felhúzó modullal rendelkezik.

 

Szabadalmaztatott innováció - Minden WOLF tekercselő pontosan számolja a fordulatszámot. Minden más tekercselő megbecsüli a fordulatszámot.
Forgatási lehetőségek: 10 másodperces indítási késleltetés. 300 és 1.200 TPD (napi fordulatszám) között állítható be. A TPD mennyiségének megduplázása a kétirányú beállítás kiválasztásával
Teljesítménytartalék beállítása: 6 és 72 óra közötti, 6 órás lépésekben megadott erőtartalék-beállítás, hogy alkalmazkodni tudjon az erőtartalékkal rendelkező órákhoz, időt adva az órának a tárolt energia felszabadítására, mielőtt a felhúzási program megkezdődik. 
Irányváltó beállítások: Az óramutató járásával megegyező, az óramutató járásával ellentétes és kétirányú beállítások
Mandzsetta: A szabadalmaztatott rögzítő mandzsetta "rögzíti" az órát a forgódobba a biztonságos illeszkedés érdekében. Alacsony sűrűségű habszivacs, hogy minden csuklómérethez alkalmazkodjon anélkül, hogy nyomást gyakorolna a karkötőre.
Akkumulátor opció: Lehetőség a készülék hálózati áramról (univerzális adapter mellékelve) vagy D-Cell/Lítium elemekről (nem tartozék) történő működtetésére.
Tárolás: (a mandzsetta legfeljebb 52 mm-es toknak felel meg).
Vegán bőr

Videó

Kérdésem van

Kérdése van? Hívjon

+36 70 381 0905
Szerviz ügyben +36 1 411 0429 . Hétfőtől péntekig 10.00 - 17.00