Wolf 45.09CM 19.69CM 24.77CM

792341 | British Racing hármas óra forgató

Wolf 45.09CM 19.69CM 24.77CM British Racing hármas óra forgató.

Termékkód 792341
Wolf
Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!
i

Az áru sem a központi raktárunkban, sem egyetlen partner kereskedőnknél nincs. Azonban meg tudjuk rendelni a beszállítótól.

Ingyenes szállítás
i
Magyarország területére a szállítás ingyenes.
Biztosítás
i
A szállítási díj magába foglalja az adott áru szállítás során bekövetkező sérülésére vagy eltulajdonítására vonatkozó teljes értékű biztosítását.
922.000 Ft.
Ez a termék pillanatnyilag nincs raktáron. Küldje meg az e-mail címét vagy a telefonszámát, és mi a lehető leghamarabb felvesszük önnel a kapcsolatot.

Paraméterek

forgatható órák száma 3
szín zöld
programozható igen

Leírás

A British Racing kézzel készült, az 1900-as évek elején Írországban versenyző brit autók zöld, nemzetközi autóversenyzői színét ötvözi a forradalmi, négyszögletes, szögletes, paneles fedéllel. A finom munkadarabok közé tartoznak a vegán barát, kavicsos szemcsézetű bőrön kézzel nyomott aranyfólia-vonalak. Arany fémes hangsúlyok mindenütt, párnázott zsanérokkal és bordázott kerettel. BRG, a WOLF egy másik első formatervezett darabja. Vigyék az órákat egy körre a tárolóval ellátott hármas óraforgatóban.

 

Négyszögletes szögletes paneles fedél
Aranyszínű vezérlőpanelek
Bordázott keret
Zár és kulcsos biztonság
Tárolás: 1 nyitott rekesz, utazótáska (1 db óratároló, 1 fedeles rekesz): 3 felhúzós modul, 4 db óratároló felfüggesztett párnákkal (a mandzsetta legfeljebb 52 mm-es toknak felel meg).
Szabadalmaztatott innováció - Minden WOLF felhúzó pontosan számolja a fordulatszámot. Minden forgató megbecsüli a fordulatszámot.
Forgatási lehetőségek: 10 másodperces indítási késleltetés. Beállítható 300 és 1200 TPD (napi fordulatszám) között. A TPD mennyiségének megduplázása a kétirányú beállítás kiválasztásával
Teljesítménytartalék beállítása: 6 és 72 óra közötti, 6 órás lépésekben megadott járástartalék-beállítás, hogy alkalmazkodni tudjon az járástartalékkal rendelkező órákhoz, időt adva az órának a tárolt energia felszabadítására, mielőtt a felhúzási program megkezdődik. 
Irányváltó beállítások: Az óramutató járásával megegyező, az óramutató járásával ellentétes és kétirányú beállítások
Akkumulátor: D-Cell/Lítium elemek (nem tartozék): Váltakozó áramról (univerzális adapter mellékelve) vagy D-Cell/Lítium elemekről (nem tartozék) működtethető.
Mandzsetta: A szabadalmaztatott rögzítő mandzsetta a biztonságos illeszkedés érdekében "rögzíti" az időmérő órát a forgódobban. Alacsony sűrűségű habszivacs, hogy minden csuklómérethez alkalmazkodjon anélkül, hogy nyomást gyakorolna a szíjra.
Vegán bőr
Exkluzív: Visszatérés a kiindulási helyzetbe - Az órája a ciklus befejeztével visszatér abba a pozícióba, ahonnan elindult.

Kérdésem van

Kérdése van? Hívjon

+36 70 381 0905
Szerviz ügyben +36 1 411 0429 . Hétfőtől péntekig 10.00 - 17.00