Wolf 34CM 21CM 23CM

456202 | Viceroy kettes forgató

Wolf Viceroy egy darabos forgató.

Termékkód 456202
Wolf
Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!
i

Az áru sem a központi raktárunkban, sem egyetlen partner kereskedőnknél nincs. Azonban meg tudjuk rendelni a beszállítótól.

Ingyenes szállítás
i
Magyarország területére a szállítás ingyenes.
Biztosítás
i
A szállítási díj magába foglalja az adott áru szállítás során bekövetkező sérülésére vagy eltulajdonítására vonatkozó teljes értékű biztosítását.
572.000 Ft.
Ez a termék pillanatnyilag nincs raktáron. Küldje meg az e-mail címét vagy a telefonszámát, és mi a lehető leghamarabb felvesszük önnel a kapcsolatot.

Paraméterek

programozható igen
forgatható órák száma 2
szín fekete

Leírás

Uralkodjon gyűjteménye felett tekintélyt parancsolóan az időtlen, tárolóval ellátott Viceroy dupla óratekercselővel. A modern klasszikus, visszafogott eleganciát sugárzó Viceroy sima kavicsos külsővel, ezüst textúrájú selyembéléssel, zárható üvegfedéllel, háttérvilágítású LCD kijelzővel, krómozott hardverrel és 2 felhúzási modullal rendelkezik.

 

Szabadalmaztatott innováció - Minden WOLF tekercselő pontosan számolja a fordulatszámot. Minden más tekercselő megbecsüli a fordulatszámot.
Forgatási lehetőségek: 10 másodperces indítási késleltetés. 300 és 1.200 TPD (napi fordulatszám) között állítható be. A TPD mennyiségének megduplázása a kétirányú beállítás kiválasztásával
Teljesítménytartalék beállítása: 6 és 72 órás járástartalék beállítása a járástartalékkal rendelkező órákhoz, így az óra a felhúzási program megkezdése előtt időt kap a tárolt energia leadására. 
Irányváltó beállítások: Az óramutató járásával megegyező, az óramutató járásával ellentétes és kétirányú beállítások
Mandzsetta: A szabadalmaztatott rögzítő mandzsetta "rögzíti" az órát a forgódobba a biztonságos illeszkedés érdekében. Alacsony sűrűségű habszivacs, hogy minden csuklómérethez alkalmazkodjon anélkül, hogy nyomást gyakorolna a karkötőre.
Akkumulátor opció: Lehetőség a készülék hálózati áramról (univerzális adapter mellékelve) vagy D-Cell/Lítium elemekről (nem tartozék) történő működtetésére.
Tárolás: 2 felhúzási modul, 3 darab óratároló (a mandzsetta legfeljebb 52 mm-es tokhoz illeszkedik) és utazótáska.
Vegán bőr

Videó

Kérdésem van

Kérdése van? Hívjon

+36 70 381 0905
Szerviz ügyben +36 1 411 0429 . Hétfőtől péntekig 10.00 - 17.00