Montblanc MB01 01

127665 | MONTBLANC FEJHALLGATÓ MB01 FEKETE

Mont Blanc MONTBLANC FEJHALLGATÓ MB01 FEKETE.

Termékkód 127665
Montblanc
Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!
i

Az áru sem a központi raktárunkban, sem egyetlen partner kereskedőnknél nincs. Azonban meg tudjuk rendelni a beszállítótól.

Ingyenes szállítás
i
Magyarország területére a szállítás ingyenes.
Biztosítás
i
A szállítási díj magába foglalja az adott áru szállítás során bekövetkező sérülésére vagy eltulajdonítására vonatkozó teljes értékű biztosítását.
Tanúsítvány
i

Ennek a kiegészítő márkának a felhatalmazással rendelkező értékesítői vagyunk. Itt töltheti le tanúsítvány az áru eredetiségéről.

250.000 Ft.
Ez a termék pillanatnyilag nincs raktáron. Küldje meg az e-mail címét vagy a telefonszámát, és mi a lehető leghamarabb felvesszük önnel a kapcsolatot.

Leírás

Szenzorok: Közelségérzékelő (automatikusan lejátssza / szünetelteti a hangot a fejhallgató be- és kikapcsolásakor)

Kapcsolódás: Bluetooth 5.0 (többpontos, 10 m hatótávolság), vezeték nélküli és vezetékes. Csatlakozás Smartwatchhoz.

Gombok Be / Ki kapcsoló, Hangerő, Szünet / Következő / Előző, ANC gomb, Segéd gomb.

Egyéb: 70Hz ~ 18kHz frekvencia 1kHz SPL-től 10dB-ig | Impedancia 21 Ω ± 10% 1kHz-en | Érzékenység 104,3 ± 2,5 dB 1mW / 1kHz nyílt terepen | THD Kevesebb mint 1% 1mW / 1kHz-en | adaptív aptX és AAC kodekek

A dobozban Fejhallgató, tok, aljzatkábel, USB kábel, légitársaság adapter is található

Montblanc márka

A Montblanc név a kezdetektől a - művészi megmunkálást és műszaki hozzáértést tükröző - precíz íróeszközöket jelölte. A 1906-ban a máig is székhelyül szolgáló Hamburgban megalapított társaság igen hamar a minőségi tollak gyártója hírnevére tett szert. Logójául Európa legmagasabb, állandóan havas hegycsúcsát, a Montblancot szimbolizáló, fehér hatágú csillagot választotta. Az Alpok hegycsúcsa és az íróeszközök csúcsterméke közötti párhuzamra a töltőtollak hegyén található 4810-as szám utal, jelezvén a hegy magasságát. A Montblanc tollakat azok egyszerű rendszere és az egyedülálló dizájn jellemezte, ami világszerte érdeklődést keltett. Az 1924-ben bemutatott Meisterstück modell azonnal legendává lett. Manapság ez a kollekció a legkeresettebbek egyike.

A társaság a háborús időkben igazán nehéz időszakot élt át, végül azonban sikerült ismét erőre kapnia. Portfóliáját kezdte fokozatosan az Olaszországban előállított minőségi bőr kiegészítőkkel, a Németországban gyártott ékszerekkel bővíteni, míg végül 1997-ben beevezett az órák vizeibe. A Meisterstück kollekcióval kialakított debüt sikert aratott. Egy évtizeddel később kezdődött a komoly óragyártáshoz vezető transzformációjuk, amikor a vezetés a régi svájci manufaktúra, a Minerva megvásárlása mellett döntött. A gazdag múlthoz kapcsolódva vette kezdetét az igazi órásmesterség időszaka. Az első, MB R100 jelölésű IN-HOUSE kaliber azonnal meghatározta a Montblanc órák kezdetét. Fokozatosan további szerkezeteket és IN-HOUSE modulokat hoztak a piacra. A haute horlogerie világa a tourbillonnal ellátott gyönyörű darabokkal és egyéb mesteri kreációkkal gyarapodott. A Montblanc immár nemcsak íróeszközök előállítója, itt vannak a gyönyörű művészi órák, a minőségi bőr és visszafogott kiegészítők, amelyek tökélyre viszik az Ön egyéni stílusát.

Videó

A hosszú napokon is kiváló hangminőség, és haptikus élmény ennek a fejhallgatónak a viselete. A bőr, a kényelmes párnák és a modern fejhallgató-technológia kombinációja lehetővé teszi számunkra, hogy egész napos viselésekor is fogadhasd hívásaid, és kikapcsolódhass, miközben kedvenc dallamaidat hallgatod, vagy az Aktív zajszűrés funkcióval elnémíthatod a világot magad körül, hogy kellően tudj koncentrálni.

Kérdésem van

Kérdése van? Hívjon

+36 70 381 0905
Szerviz ügyben +36 1 411 0429 . Hétfőtől péntekig 10.00 - 17.00