Montblanc Donation Pen Homage To Frédéric Chopin Special Edition

127642 | Frédéric Chopin különleges kiadású golyóstoll

Montblanc Donation Pen Homage To Frédéric Chopin Special Edition Frédéric Chopin különleges kiadású golyóstoll.

Termékkód 127642
Montblanc
Az üzletben raktáron van
i

Az áru valamelyik partner kereskedőnknél van. Azt közvetlenül az üzletben átveheti, kiküldetheti postai úton, vagy más üzletbe is átszállíttathatja.

Ingyenes szállítás
i
Magyarország területére a szállítás ingyenes.
Biztosítás
i
A szállítási díj magába foglalja az adott áru szállítás során bekövetkező sérülésére vagy eltulajdonítására vonatkozó teljes értékű biztosítását.
Tanúsítvány
i

Ennek a kiegészítő márkának a felhatalmazással rendelkező értékesítői vagyunk. Itt töltheti le tanúsítvány az áru eredetiségéről.

232.000 Ft.

Paraméterek

Toll típusa Golyóstoll
Test anyaga Gyanta
Akasztó Platina bevonat
Szín fekete, ezüst

Leírás

A Montblanc Donation Pen Collection az elmúlt évtizedek világhírű klasszikus zenészei előtt tiszteleg. A Donation Pen gondosan kiválasztott kulturális projekteket támogat, töltőtollanként 20 euró, golyóstollanként vagy golyóstollként 10 euró adománnyal. Az idei kiadás Frédéric Chopin lengyel zeneszerző és virtuóz zongoraművész előtt tiszteleg. A zongora iránti csodálata előtt tisztelegve a platina bevonatú klipsz zongorakalapács alakú. A híres "La Note Bleue" című művéről ismert, a különleges kiadás tintaablakának színe kék. A kupakgyűrűn Chopin első noktürnjének, az 1832-ben megjelent "B-moll noktürn, Op. 9, No.1" című művének hangjegyei láthatók. A kupak és a hordó fekete nemesgyantából készült, platinával bevont szerelvényekkel kombinálva. A különleges díszdoboz ezen kívül tartalmaz egy kis jegyzettömböt is, amelyet a híres noktürn néhány hangjegye díszít.

Montblanc modell

A Montblanc név a kezdetektől a - művészi megmunkálást és műszaki hozzáértést tükröző - precíz íróeszközöket jelölte. A 1906-ban a máig is székhelyül szolgáló Hamburgban megalapított társaság igen hamar a minőségi tollak gyártója hírnevére tett szert. Logójául Európa legmagasabb, állandóan havas hegycsúcsát, a Montblancot szimbolizáló, fehér hatágú csillagot választotta. Az Alpok hegycsúcsa és az íróeszközök csúcsterméke közötti párhuzamra a töltőtollak hegyén található 4810-as szám utal, jelezvén a hegy magasságát. A Montblanc tollakat azok egyszerű rendszere és az egyedülálló dizájn jellemezte, ami világszerte érdeklődést keltett. Az 1924-ben bemutatott Meisterstück modell azonnal legendává lett. Manapság ez a kollekció a legkeresettebbek egyike.

A társaság a háborús időkben igazán nehéz időszakot élt át, végül azonban sikerült ismét erőre kapnia. Portfóliáját kezdte fokozatosan az Olaszországban előállított minőségi bőr kiegészítőkkel, a Németországban gyártott ékszerekkel bővíteni, míg végül 1997-ben beevezett az órák vizeibe. A Meisterstück kollekcióval kialakított debüt sikert aratott. Egy évtizeddel később kezdődött a komoly óragyártáshoz vezető transzformációjuk, amikor a vezetés a régi svájci manufaktúra, a Minerva megvásárlása mellett döntött. A gazdag múlthoz kapcsolódva vette kezdetét az igazi órásmesterség időszaka. Az első, MB R100 jelölésű IN-HOUSE kaliber azonnal meghatározta a Montblanc órák kezdetét. Fokozatosan további szerkezeteket és IN-HOUSE modulokat hoztak a piacra. A haute horlogerie világa a tourbillonnal ellátott gyönyörű darabokkal és egyéb mesteri kreációkkal gyarapodott. A Montblanc immár nemcsak íróeszközök előállítója, itt vannak a gyönyörű művészi órák, a minőségi bőr és visszafogott kiegészítők, amelyek tökélyre viszik az Ön egyéni stílusát.

Kérdésem van

Itt megvásárolható

Watch de Luxe - Andrássy
1061 Budapest, Andrássy út 9

+36703332387
wdl@wdl.hu
Mo-Fr 10.00 – 18.00
Sa 11.00 – 17.00
Su closed

Kérdése van? Hívjon

+36 70 381 0905
Szerviz ügyben +36 1 411 0429 . Hétfőtől péntekig 10.00 - 17.00