Chopard Happy Diamonds

828230-1010 | GYŰRŰ FEHÉR ARANY, GYÉMÁNT

Chopard Happy Diamonds GYŰRŰ FEHÉR ARANY, GYÉMÁNT.

Termékkód 828230-1010
Chopard
Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!
i

Az áru sem a központi raktárunkban, sem egyetlen partner kereskedőnknél nincs. Azonban meg tudjuk rendelni a beszállítótól.

Ingyenes szállítás
i
Magyarország területére a szállítás ingyenes.
Biztosítás
i
A szállítási díj magába foglalja az adott áru szállítás során bekövetkező sérülésére vagy eltulajdonítására vonatkozó teljes értékű biztosítását.
3.016.000 Ft.
Ez az áru érdeklődés után vásárolható meg. Küldje meg az e-mail címét vagy a telefonszámát, és mi a lehető leghamarabb felvesszük önnel a kapcsolatot!

Paraméterek

Ékszer anyaga fehér arany
Kő karát szám 0.18 CT
Kő anyaga gyémánt

Leírás

A Happy Diamonds ékszerek éppoly egyediek, mint amilyen játékosak. A táncoló gyémántok két zafírkristály között teljesen szabadon mozognak, így lehetővé teszik számukra, hogy korlátlanul mozogjanak, és éppen e mozgás által fokozzák a bennük rejlő csillogást. A kis gyémántok nagy dolgokra képesek

Happy Diamonds modell

Chopard, the Big-Hearted Maison, has always regarded generosity and kindness as its core values. A perfect match between Chopard’s heart talisman and the Maison’s iconic dancing diamonds, the Happy Hearts collection unites big-hearted women around the world. Little Diamonds Do Great Things

Kérdésem van

Kérdése van? Hívjon

+36 70 381 0905
Szerviz ügyben +36 1 411 0429 . Hétfőtől péntekig 10.00 - 17.00