Cartier Santos de Cartier

WGSA0031 | Medium méret automata rózsaarany két szíj

Luxus órák Cartier Santos de Cartier Medium méret automata rózsaarany két szíj.

Termékkód WGSA0031
Cartier
Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!
i

Az áru sem a központi raktárunkban, sem egyetlen partner kereskedőnknél nincs. Azonban meg tudjuk rendelni a beszállítótól.

Ingyenes szállítás
i
Magyarország területére a szállítás ingyenes.
Biztosítás
i
A szállítási díj magába foglalja az adott áru szállítás során bekövetkező sérülésére vagy eltulajdonítására vonatkozó teljes értékű biztosítását.
Tanúsítvány
i

Ennek a kiegészítő márkának a felhatalmazással rendelkező értékesítői vagyunk. Itt töltheti le tanúsítvány az áru eredetiségéről.

13.040.000 Ft.
Ez az áru érdeklődés után vásárolható meg. Küldje meg az e-mail címét vagy a telefonszámát, és mi a lehető leghamarabb felvesszük önnel a kapcsolatot!

Paraméterek

Óra típusa karóra
Számlap típusa analóg
Szerkezet típusa mechanikus óra automata felhúzással
Tok formája szögletes
COSC tanúsítvány nem
Tok átmérője 36 mm
Szíj színe szürke, arany
Számlap színe fehér, ezüst
Üveg zafír, fényvisszaverő réteggel
Tok anyaga arany
Szíj anyaga bőr, arany
Vízállóság 100 m
Tok színe rózsaarany

Leírás

1904. Louis Cartier teljesítette a híres brazil pilóta, Alberto Santos Dumont kívánságát: hogy repülés közben is meg tudja mutatni az időt. A világ egyik legelső karórájának születése megpecsételte a két úttörő közötti barátságot. A számlap lekerekített szögei, a szarvak zökkenőmentes íve és a szabadon hagyott csavarok egy ikonikus órát alkottak, amely számtalan újraértelmezést inspirált.

Santos de Cartier modell

A KOLLEKCIÓRÓL


1904. Louis Cartier teljesítette Alberto Santos Dumont, a híres brazil pilóta kívánságát: repülés közben meg tudja mondani az időt. A valaha volt első karóra születése megpecsételte a két úttörő közötti barátság kötelékeit. A tárcsa lekerekített szöge, a szarvak görbületének görbülete és az ikonikus órához készített szabad csavarok számtalan újraértelmezést ösztönöznek.

Cartier márka

A Cartier francia márkában egyszerre jelenik meg a luxus és az egyediség, amelynek története 1847-ig nyúlik vissza. Ekkor vette át Louis-Francois Cartier mesterétől a Párizsban található apró ékszer-műhelyt. A történelem során királyi udvarok és ünnepelt sztárok viseltek Cartier ékszert, mely páratlan eleganciával teszi még tündöklőbbé viselőjét.

Kérdésem van

Kérdése van? Hívjon

+36 70 381 0905
Szerviz ügyben +36 1 411 0429 . Hétfőtől péntekig 10.00 - 17.00